submit


Hei gutta. Victor her. Jeg besøker Seoul, Sør-Korea nå, så denne gangen bestemte jeg meg for å ta en kort, men interessant intervju fra min koreanske venninne Goon Mi Jong som en jente (som du kan gjette fra video), og spør henne om tema som interesserer mange av dere. Hvordan kan en fremmed fyr snakke med en varm koreansk jente på gaten? Hva er det første setning å si? Se videoen for å vite svarene. Victor: spørsmålet Mitt til deg,»Hvordan kan en mann, for eksempel, en fremmed fyr gjør en koreansk jente skal like ham om denne jenta vet ikke denne fyren.»Forstår du spørsmålet mitt? Goon Mi Jong: La oss snakke koreansk. Det er OK, du er å lære koreansk nå. Når du går nedover gaten, en fremmed fyr ser en jente han liker, og begynner å snakke til henne for første gang i en alvorlig måte fordi hvis du snakker normalt jenter kan være mindre redd for å starte en samtale. På denne måten kan det være lettere å bli venner med jenta. Faktisk, når Victor nærmer seg en jente, han får henne til å føle seg ukomfortable ved å si for eksempel»Hei, jente, du ser så pen. Hvor trenger du bor.»Du bør ikke gjøre det slik som dette. Aldri. Du bare gjøre det på en oppriktig måte, ved å la henne vite at du vil bli venner med henne. Ved å gjøre dette kan du bli gode venner med henne. Victor: neste spørsmål. Når jeg personlig ser en jente i gaten i Korea og jeg liker utseendet hennes, den første setningen jeg si til henne er»Er du et universitet student.»Dette er den første setningen. Hva tror du om dette utsagnet? Goon Mi Jong: I min mening, fordi Victor er å studere koreansk nå, er dette enkle uttrykket»Er du en elev. Jeg er student og jeg studerer koreansk nå»er en veldig god self-introduksjon når du ser en person for første gang. Men faktisk, Victor s tilnærming føles litt ubehagelig. Victor: Denne tilnærmingen er OK hvis du spør en jente om hun er student eller ikke. Jeg tror det er så mange jenter som ser ut som studenter ved universitetet, men de er high school-elever. Dette er et godt spørsmål om alder. Victor: OK, neste spørsmål. Hvordan kan du se på fyren hvis du liker ham? Kan du bare ser på kameraet som dette? Hvis du liker en fyr, hvordan kan du se på ham

About